Over ons

Diaconie Noord is een grote verzameling van mensen. Het zou ons niet verbazen als jij er ook deel van bent; als vrijwilliger die direct bij een project betrokken is of je bent juist op de achtergrond actief, misschien financier je een project of doe je mee met één van onze projecten!

Jeanette

Jeanette de Waard is een familiemens in hart, nieren en opleiding. Ze houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zich voor langere tijd te verbinden aan de mensen om haar heen. Sinds 5 jaar is Jeanette actief in Amsterdam Noord als opbouwwerker bij de kerk Hoop voor Noord en is dat nu bij Stichting Hart voor Noord. En dat allemaal met een vrolijk optimisme waar je u tegen zegt. In haar vrije tijd maakt ze graag een avontuurlijke reis. 

*

Neem contact op met Jeanette als je meer wilt weten over Luistergroepen of de NoordAs.

Jeanette de Waard

jeanette@diaconienoord.org

06 2470 4917

Huub

Huub Waalewijn vergeet de tijd als hij met een groep mensen aan de slag is, als hij een goed gesprek heeft of kans ziet voor een flauwe grap. Hij houdt ervan om in dingen te duiken, maar heeft vaak zoveel leuke dingen te doen om er echt chocola van te maken. Sinds 5 jaar werkt hij als opbouwwerker in Noord voor drie kerken. Als hij niet werkt zit hij op de fiets of achter z’n gitaar. 

*

Neem contact op met Huub als je meer wilt weten over TaalCafé of de Sociale Kruidenier.

Huub Waalewijn

huub@diaconienoord.org

06 1098 8550

Deborah

Deborah van Stuijvenberg wordt erg enthousiast van mensen zien ontwikkelen. Ze maakte daarom de overstap van de financiële wereld naar ons team. Ze is een kei in het op orde brengen van een wirwar, zonder moeite verschillende ballen in de lucht houden en dat allemaal met een aandachtig oog voor de mensen die ze onderweg tegenkomt. Als Deborah niet werkt zit ze graag in een bootje op het IJ. 

*

Neem contact op met Deborah als je meer wilt weten over Hosting of In.Kas.

 

Deborah van Stuijvenberg

deborah@diaconienoord.org

06 1223 3768